ОСТАННІ НОВИНИ

Кравченка таки затримали

|

Генерала Валерія Кравченка таки затримали працівники спецслужб, повідомив „Львівський портал” комерційний директор „Львівської газети” Юрій Назарук, який супроводжував генерала та бізнесмена Володимира Цвіля з Польщі в Україну. Однак на якій підставі було затримано працівника СБУ, поки що невідомо.

За словами Юрія Назарука, по шостій вечора генерала перепровадили до мікроавтобуса та повезли у напрямку до Львова, а Володимира Цвіля відпустили. Зараз панове Назарук та Цвіль їдуть до Львова, аби дати прес-конференцію. На кордоні на генерала чекали його родичі, які уникали контактів з пресою, відмовляючись давати будь-які коментарі.

Генерала та Цвіля було затримано на пункті перетину українсько-польського кордону у Краковці приблизно о четвертій годині пополудні. За словами Юрія Назарука, їх просто не випустили з території пункту перетину, загородивши дорогу вантажівкою. Після того, до авто підійшли невідомі чоловіки, які представилися працівниками СБУ і попросили пройти Кравченка та Цвіля з ними для складання якогось протоколу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *