ОСТАННІ НОВИНИ

“Тризуб” агітує по церквах за Бойка

|

Агітаційні походи по церквах на підтримку кандидата у президенти Богдана Бойка розпочали члени Всеукраїнської організації “Тризуб” ім. Степана Бандери. Як повідомляє прес-служба виборчого штабу Віктора Ющенка у Львівській області, минулої неділі 25 чоловіків в уніформі, приїхавши на 5-тьох машинах до Кам’янки-Бузької, розпочали агітацію за кандидата в президенти Богдана Бойка.

Члени “Тризубу” були одягнуті у військове вбрання, командувала ними людина з майорськими погонами. Примітні агітатори, розташувавшись біля місцевої української греко-католицької церкви, роздавали газету “Бандерівець”, агітували голосувати за Бойка у першому турі та Януковича у другому турі. Запричащавшись у церкві, помарширувавши після Служби Божої та більше нічим особливо не відзначившись,“тризубівці” покинули місто. Проте сьогодні зранку кореспондента “Львівського порталу” перестріли на площі Ринок троємолодиків в уніформі роздавали ту ж таки газету “Бандерівець”, однак жодної іншої видимої агітації за Богдана Бойка не проводили.

Експерти називають Бойка одним з технічних кандидатів, виставленим владою проти Віктора Ющенка, які проповідують радикальні праві ідеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *