ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак пропонує обговорити проблеми транспортної галузі області в прямому ефірі. Дума проти

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак пропонує начальникові Львівського обласного автотранспотрного управління Ігорю Думі подебатувати в прямому ефірі і обговорити проблеми транспортної галузі Львівщини – повідомляє прес-служба облради. „На Львівщині найгірша в Україні ситуація з транспортом , і я хочу у прямому ефірі назвати людей, які призвели до цієї кризи“, – зазначив М. Сендак. Проте Ігор Дума, очевидно, має іншу думку з цього приводу. „Хай Сендак працює над проблемами в обласній раді, бо над проблемами транспотрної галузі є кому працювати“ – повідомив він в ексклюзивному коментарі „Львівському порталу“.

“ В центрі уваги багатьох мас-медіа АТП „14607“, яке свого часу я очолював. Так, є великі заборгованості по зарплаті, не поновлюється рухомий склад. Але чому не говорять, що такі самі проблеми і в інших підприємств цієї галузі на Львівщині. АТП „14607“ не є винятком, зараз підприємство переслідують, численні перевірки контролюючих органів, є завдання довести це підприємство до банкрутства. Я свідомо не буду втручатися в роботу цього АТП. Працівники самі повинні віднайти шляхи виходу з кризи“ – вважає голова облради.

Водночас, прес-служба повідомляє, що новообраний голова правління ВАТ АТП „14607“ Василь Лучко звернувся за допомогою до голови ЛОДА Олександра Сендеги. До цього кроку його спонукала кризова ситуація на підприємстві: на АТП здійснюють колосальний тиск, за місяць на підприємстві відбулось 15 перевірок контролюючих органів. “Нам просто не дають працювати” – говорить Лучко. Загалом тепер діє 36 маршрутів, а в 90-х функціонувало 50 маршрутів. Податкова адміністрація наклала арешт на активи підприємства за невиплату заборгованості по зарплаті ( 566 тисяч грн.) і несплачені податки і збори ( 129 тисяч гривень), заарештовано рухомий склад підприємства, який не поновлювався упродовж 10 років. Надійшла субвенція ( 360 тисяч гривень), але рахунки заблоковано. Відбувається скорочення працівників. „Я переконаний, що можна вивести АТП з кризи. Єдине прохання, аби нам не заважали „ – наголосив пан Лучко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *