ОСТАННІ НОВИНИ

Відбулося засідання оргкомітету з відзначення ювілею створення УСС

|

Сьогодні у Львівській обласній раді відбулось засідання організаційного комітету для відзначення 90 років створення УСС та перших боїв Українських січових стрільців під Сянками, повідомили “Львівський портал” у прес-службі Львівської обласної ради.

Головним питанням порядку денного було визначення переліку святкових заходів, скласти кошторис й розпочати їх підготовку. Передбачено провести до святкової дати наукову конференцію та урочисте віче 26 вересня. Для ремонту пам’ятника та оборонних споруд у селі Сянки обласна держадміністрація пообіцяла виділити потрібні кошти з обласного бюджету. Наступне засідання оргкомітету відбудеться 9 вересня.

Згідно з розпорядженням голови облради Михайла Сендака, який очолює комітет, до його складу увійшли заступник голови облради Андрій Парубій, начальник відділу політико-гуманітарної роботи Ярослав Пітко, народний депутат Іван Гаврилюк, керівники Турківської райради та райадміністрації, громадські діячі, історики, наукові співробітники інституту народознавства НАН України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *