Дмитро Загарія: «Ми докладемо усіх зусиль, щоб винуватці жорстокої розправи над міліціонером були покарані»

|

Начальник Головного управління МВС України у Львівській області прокоментував жорстоке вбивство дільничного інспектора Радехівського райвідділу міліції:

«Інспектор Андрій Думський намагався припинити бійку, але отримав удар по голові і на мить втратив свідомість. Потім нелюд – я не можу підібрати іншого слова, прив’язав міліціонера до сівалки, яка була запряжена двома кіньми і потягнув по дорозі. При цьому зловмисник наносив дільничному удари по голові металевою трубою.

Місцеві жителі намагалися зупинити коней, проте їм це не вдалося. Коні протягнули тіло дільничного 13 кілометрів у напрямку до межі Бродівського району. Тіло правоохоронця зловмисник скинув у меліоративний канал, заповнений водою, а сам з місця події втік.

Завдяки злагодженим діям міліції, прокуратури, а також місцевих жителів, нам вдалося швидко затримати зловмисника. Це 53-річний місцевий житель. Також до скоєння злочину причетний 26-річний житель Сокальського району Львівщини. Він також затриманий.

Капітан міліції Андрій Думанський загинув під час виконання службових обов’язків. І мене дивують деякі коментарі, у яких люди показують свою байдужість або навіть зловтішаються зі смерті правоохоронця. На мою думку, це не достойно громади Львівщини.

Ми докладемо усіх зусиль, щоб винуватці жорстокої розправи над Андрієм понесли заслужене покарання. Від свого імені та від імені усіх правоохоронців Львівщини я хочу висловити глибоке співчуття родині загиблого». 

Фото: Львівський портал