ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одного мешканця Львівщини засудили за ухилення від мобілізації

Наталя Дуляба

|

Суд дав три роки тюрми мешканцю Львівщини, який, підписавши «бойову» повістку, не з’явився в ТЦК. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Фігурантом є 37-річний чоловік. Його визнали придатним за станом здоров’я для проходження військової служби, що підтверджено висновком військово-лікарської комісії. Чоловік під особистий підпис отримав повістку, у якій була вказана дата прибуття до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Проте у визначений час він не з’явився в ТЦК і при цьому поважних причин неявки у нього не було.

«Відтак військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову», – кажуть прокурори.

Суд визнав чоловіка винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 Кримінального кодексу України) і призначив йому покарання – 3 роки позбавлення волі.

Вирок ще можна оскаржити.

Нагадаємо, в останніх вироках, винесених мешканцям Львівщини через ухилення від мобілізації, суд теж призначав по три роки тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *