ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові «вибили» ППО окупантів біля лінії зіткнення на Луганщині

Наталя Дуляба

|

У ніч на 25 жовтня Сили оборони України уразили ЗРК «Бук-М3» російських окупантів на Луганщині, а також знищили їхню радіолокаційну станцію підсвічування цілей і наведення ракет. Про це Львівському порталу повідомили у Генштабі.

Завдання успішно виконали підрозділи Сил безпілотних систем ЗСУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Так, було уражено зенітний ракетний комплекс «Бук-М3» рашистів та знищено радіолокаційну станцію підсвічування цілей і наведення ракет (РПН) 9С36 ЗРК «Бук-М2».

Ці ворожі цілі перебували на тимчасово окупованій території Луганської області за кілька десятків кілометрів від лінії бойового зіткнення.

«Робота триває. Послаблення протиповітряної оборони рф робить вразливими для українських ударів інші важливі об’єкти противника як на фронті, так і у глибокому тилу», – додають у Генштабі.

Нагадаємо, у ніч на 21 жовтня українські військові вже били по російському ЗРК «Бук-М3», його окупанти тримали на відстані близько 60 км від фронту. Залежно від модифікації вартість цього засобу протиповітряної оборони може складати від 40 до 50 млн доларів.

Додамо також, що «Бук-М3» є новітнім російським ЗРК середньої дальності, адже є на озброєнні армії РФ з 2016 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *