ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із трьома захисниками

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 22 вересня, Львівщина проводжає в останню путь трьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Василь Мазурак

Житель села Коропуж Великолюбінської громади. Був учасником АТО. Під час повномасштабної війни боронив Батьківщину у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Обіймав посаду стрільця-санітара мотопіхотного взводу. Загинув воїн 17 вересня під час виконання бойового завдання поблизу міста Часів Яр, що на Донеччині. Йому було 53 роки.

Іван Гирич

Проживав у селі Жупани Козівської громади. Після початку повномасштабного вторгнення вступив до лав Збройних сил. Служив у військовій частині А4447. З червня 2023 року боєць зник безвісти. Напередодні його загибель у населеному пункті Мала Токмачка Запорізької області підтвердили. Захисникові назавжди 50.

Петро Нуцковський

Житель села Волиця Шегинівськоі громади. Добровільно став на захист своєї країни. З 2023 року проходив службу в 3 окремій штурмовій бригаді. Загинув військовослужбовець 13 вересня біля населеного пункту Обухівка Курської області. Учора відбувся похорон.

Вічна пам’ять усім героям!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *