ОСТАННІ НОВИНИ

Як приступити до плащаниці в умовах карантину?

Андрій Котенський

|

Згідно з рекомендаціями Ради єпископів міста у храмах Львова виставлено плащаниці, однак для вірних не можна буде їх цілувати та прикладатися, можна вклонитися, зберігаючи соціальну дистанцію та карантинні норми, передає Духовна велич Львова.

 

Капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк все ж рекомендує львів’янам за змоги залишатись вдома, щоб не наражати інших на небезпеку та не створювати скупчень.

До всіх молінь можна долучитися з допомогою онлайн-трансляцій.

Раніше Львівський портал публікував перелік храмів Львова, які ведуть онлайн-трансляції своїх богослужінь. Детальніше – ТУТ.

Зазначимо, що у зв’язку із карантином і ПЦУ, і УГКЦ закликали українців залишатися вдома і дивитися онлайн-трансляції святкових богослужінь.

Однак якщо хтось захоче прийти до церкви, то потрапити всередину він не зможе, натомість доведеться стояти на вулиці і при цьому дотримуватись відстані 2 м одне від одного. За цим, а також за тим, аби біля храмів не було масового скупчення людей, стежитиме поліція. Всі деталі щодо того, як Україна святкуватиме Великдень в умовах карантину, читайте за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *