ОСТАННІ НОВИНИ

Дебати Порошенка і Зеленського на «Олімпійському». НАЖИВО

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 19 квітня, на НСК «Олімпійський» проходять дебати між чинним Президентом України Петром Порошенком та кандидатом на цей пост Володимиром Зеленським. Про це повідомляє Львівський портал.

 

О 19:00 год. дебати розпочинаються на стадіоні «Олімпійський», а вже о 21:00 год. – у студії «Суспільного», як це передбачає законодавство.

Дебати на «Олімпійському» вестимуть журналісти Андрій Куликов та Олена Фроляк. Захід почнеться з 5-хвилинних промов кожного із кандидатів, після цього кожен відповість на 3 запитання модераторів, матиме по 1 хвилині, щоб поставити своє, і по 5 хвилин, щоб відповісти на питання опонента.

Також від Порошенка і Зеленського будуть по 3 артисти, які виступатимуть по черзі, поки на стадіон заходитимуть люди.

Трансляція Петра Порошенка

Трансляція Володимира Зеленського

Трансляція «стадіонних» дебатів на «Суспільному»

Зазначимо, що згідно зі статтею 62 закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, тобто 19 квітня. Вони відбуваються у прямому ефірі в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України, а їхня тривалість повинна становити не менше 60 хвилин. Дебати мають відбутися між 19:00 та 22:00 год.

Водночас у ЦВК заявили, що дебати мають відбутися лише у студії «Суспільного», натомість дебати на «Олімпійському» можуть бути формою передвиборчої агітації.

За попередніми даними, на проведення дебатів на НСК «Олімпійський» кандидатам у президенти доведеться витратити близько 1 млн доларів.

Якщо Володимир Зеленський не приїде у студію «Суспільного» на дебати, то Петру Порошенку замість години агітації запропонують відповісти на питання громадських активістів та лідерів суспільної думки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *