Футбол. Львів’яни перемогли у «галицькому» дербі «Віслу»

|

Львівські «Карпати» в межах тренувального збору у Туреччині провели третій тренувальний поєдинок і втретє поспіль перемогли. Цього разу «жертвою» «зелено-білих» стала краківська «Вісла», котра, нагадаємо, цього сезону боролася за Кубок УЄФА. Львів’яни перемогли з рахунком 2:1.

Весь поєдинок більше атакувала саме львівська команда, хоча першим вдалося відзначитися футболістам «Вісли». Пауліста на 30-й хвилині після вдалих індивідуальних дій забив перший у цьому міжсезонні гол у ворота Мацея Налєпи – до цього поляк у двох попередніх поєдинках не пропускав. Проте через п’ять хвилин після пасу Роші Батісти Ігор Худоб’як потужним ударом низом зрівняв рахунок, повідомили «Львівський портал» у Інформаційному центрі ФК «Карпати».

Через п’ять хвилин після початку другої половини матчу Максим Фещук красивим ударом зі штрафного з 22-х метрів виводить свою команду вперед. Це уже другий гол Фещука у трьох матчах, і він наразі стає кращим бомбардиром команди у цьому міжсезонні.

До завершення поєдинку «зелено-білі» могли ще раз відзначитися, проте м’яч після удару зі штрафного (у виконанні Володимира Бобилєва) влучив у «хрестовину» воріт «Вісли».

Наступний свій поєдинок «Карпати» проведуть сьогодні, 31 січня, проти команди «Зестафоні». Спаринг з грузинами раніше не планувався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *