ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті стався конфлікт між працівниками ТЦК і ромами

Маркіян Рой

|

На Закарпатті у місті Виноградів група ромів з села Онок Берегівського району заблокувала виїзд з місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК). Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

За словами ромів, представники ТЦК хотіли мобілізувати їхнього односельця, якого вранці зупинили на місцевому базарі. Вони стверджували, що чоловік хворий і не може бути мобілізований.

На знак протесту роми заблокували виїзд з ТЦК, принесли шини і підвезли пошкоджені авто. У ході сутички було чутно постріли.

За даними поліції Закарпатської області,  біля входу до військкомату зібралися близько 10 «представників поселення з села Онок», які протестували через мобілізацію двох їхніх товаришів.

Коли вони намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК здійснили попереджувальні постріли у повітря.

Зазначається, що ніхто не постраждав, а зараз конфлікт вже вичерпано. Натомість поліція відкрила справу за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Тривають процесуальні заходи, діям кожного з учасників правоохоронці нададуть правову оцінку.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *