ОСТАННІ НОВИНИ

Занедбаний корпус колишнього «Кінескопу» реконструюють під офісний центр

Катерина Родак

|

Сьогодні, 23 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для реконструкції приміщень колишнього заводу «Кінескоп» на Кульпарківській, 59 під адміністративно-офісний центр.

 

До 1999 року на Кульпарківській, 59 розташовувався адміністративний корпус заводу «Кінескоп». Зараз будівля перебуває у занедбаному стані, частина її приміщень здається в оренду під комерцію.

Після реконструкції у будівлі з’явиться надбудова з терасою.

Реконструкцію цієї будівлі під офісний центр буде здійснювати зареєстроване у 2016 році за адресою Кульпарківська, 59 ТзОВ «Офісний центр К-59». Керівницею цього підприємства є Владилена Лось, яка є директором ще двох ТзОВ, зареєстрованих за цією ж адресою. Засновниками «Офісного центру К-59» є Лідія Притика, Юрій Притика та Іван Косенко.

Як відомо, восени виконком міськради погодив розроблення детального плану території вулиць Героїв УПА, Кульпарківської та Антоновича для реконструкції головного корпусу колишнього «Кінескопу» на вулиці Героїв УПА, 73.

Також у Львові збирали ідеї щодо реконструкції скверу, що напроти колишнього «Кінескопу». Тут мали у 2017 році створити громадський простір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *