ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові власник футбольного клубу збудує офісний центр на місці заводу «Кінескоп»

Катерина Родак

|

Сьогодні, 27 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив розроблення детального плану території для будівництва офісного центру на вул.  Героїв УПА та розробки транспортної схеми на цій території.

Так, виконком дозволив розроблення детального плану території у районі вул. В. Антоновича, вул. Кульпарківської, вул. Героїв УПА відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану м. Львова та положень затвердженої містобудівної документації.

Згідно рішення, відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території є приватне підприємство «Віва-Ф».

«Це є колишній завод «Кінескоп», в якому має бажання інвестор збудувати на місці цеху офісний центр. Управління архітектури висунуло умову, щоб розробити транспортну схему і відточити усі червоні лінії внутрішньоквртальних проїздів», – зазначив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Згідно даних Youcontrol, засновником підприємства «Віва-Ф» є ТзОВ «Компанія Ріел-Естейл Груп», яка належить Володимиру та Зиновії Шведам.  Володимир Швед, з-поміж іншого, є одним із засновників ГО ФК «Галичина».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *