ОСТАННІ НОВИНИ

Скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів презентував нову композицію до Дня закоханих

Юлія Шпак

|

До Дня всіх закоханих – відомий скрипаль Святослав Кондратів презентував свою нову романтичну композицію «Legzira» та музичне відео до неї.

Зйомки відбулись в дивовижньому місці, яких не так вже й багато залишилось на нашій планеті. На честь цього казкового місця, на березі Атлантичного океану і названа композиція – «Legzira».

«Це вражаюче місце. Його часто називають восьмим чудом світу. Тут перед тобою постає картина одвічного протистояння двох стихій – Землі та Води. Величні теракотові скелі немов врізаються в океан, захищаючи узбережжя від його шаленої руйнівної сили. І пологий пісчаний берег наче сонячний арбітр розділяє дві стихії закликаючи до вічного умиротворення та споглядаючої краси. Ми так захопились зйомками, що втратили відчуття реальності і ледве не опинились відрізаними берегу. Справа в тому що доступ до деяких локацій, колоритних арок в скелях, був доступний тільки під час відливу. Та коли почався прилив ми ще постійно хотіли щось відзняти і  ледь не прогавили час повернення», – коментує реліз Святослав Кондратів.

Композиція «Legzira»  увійде до 2 альбому авторського проекту Святослава Кондратіва #СвітОчимаСкрипаля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *