ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна ДТП на Львівщині. П'яний водій переїхав двох людей, які йшли обабіч дороги

Дарина Смеречанська

|

У с. Сторонибаби Буського району водій авто «KIA Ceed» на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на двох пішоходів. Від отриманих травм 60-річна жінка загинула на місці події, 56-річного чоловіка забрали у важкому стані до реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Трагедія стался вчора, 12 січня, о 18.21:  на вул. Центральна 37-річний водій автомобіля «KIA Ceed», житель с. Сторонибаби, поза пішохідним переходом на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на двох пішоходів, які є мешканцями с. Борщовичі Пустомитівського. Жінка загинула на місці події, а чоловіка доправили у важкому стані у реанімацію.

Обставини події встановлюються.

Додамо, що активісти «Варти 1» інформують, що водій, який скоїв смертельну ДТП, був п’яним: вміст алкоголю – 2,56 при нормі до 0,2.

У поліції Львівщини підтвердили той факт, що водій був за кермом у нетверезому стані.

Водія затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *