ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої ночі патрульні зупинили шістьох п‘яних водіїв

Юлія Шпак

|

Минулої ночі патрульні Львова зупинили шістьох п’яних водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

 

Один з випадків стався на 9 км+900 метрів автодороги Західний обхід Львова, де  патрульні виявили автомобіль ЗАЗ, який з‘їхав у кювет.

«Підійшовши до водія патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік одразу відмовився проходити перевірку на тверезість. На нього оформили протокол за керування автомобілем у нетверезому стані, також в чоловік були відсутні необхідні документи для керування транспортним засобом – відтак, винесли на нього ще й постанову за це. Громадянин пояснив, що вийшов до вітру, а автомобіль сам з‘їхав з дороги. Так чоловік святкував своє 50-річчя. Згодом, приїхав його син і допоміг витягнути автомобіль та забрав тата додому», – йдеться у повідомленні.

Ще один водій напідпитку, відбувся не так легко. Він розбив свій автомобіль Mazda 6. Дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці Городоцькій. 29-річний водій не впорався з керуванням і здійснив наїзд на металеве огородження. У нього патрульні виявили ознаки алкогольного сп‘яніння, однак молодий чоловік не захотів проходити перевірку чим автоматично визнав, свій стан. На нього склали два протоколи: за скоєну ДТП та керування у нетверезому стані.

Загалом, цієї ночі патрульні Львова виявили 6 водіїв в нетверезому стані.

Патрульні нагадують, що керування в нетверезому стані транспортним засобом є однією з перших причин дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Сідаючи напідпитку за кермо – Ви стаєте небезпечним як для себе так і для інших учасників дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *