ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські копи роздаватимуть наліпки «класного», «надійного» і «крутого» водія

Соломія Григор'єва

|

Управління патрульної поліції Львова тепер роздаватиме наліпки «класного», «надійного» та «крутого» водія для тих, що дотримується правил дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

 

Національна поліція України за підтримки Консультативної місії Європейського союзу в Україні започаткували соціальну акцію «Керуй!», яка має на меті привернути увагу водіїв та пішоходів до дотримання правил дорожнього руху. Ініціатори прагнуть аби дотримання ПДР в Україні стало модним.

«В Україні великий відсоток водіїв і пішоходів не вважають недотримання правил дорожнього руху правопорушенням і не бачать в цьому нічого страшного. Пішоходи, які перейшли на червоне світло виправдовують свої дії фразами “Ну, там же не було машин. Нічого б страшного не сталося! “. Водії впевнені, що якщо вони проїдуть на червоне світло, попередньо переконавшись, що навколо немає пішоходів, це не буде нести ніякої загрози ні для кого. Через подібну філософію в Україні дуже висока смертність на дорогах», – зазначають у Національній поліції України.

Відтепер у Львові можна отримати наліпку з написом «За кермом Класний водій», «За кермом Надійний водій», «За кермом Я офлайн» за адресою: м.Львів вулиця Перфецького, 19 Управління патрульної поліції (КПП, 8 каб. Адмінпрактика, 12 каб. Відділ розшуку і опрацювання матеріалів ДТП, 10 каб. Сектор прес-служби). Вже невдовзі такі наліпки можна буде отримати і в патрульних поліцейських.

Кожен охочий зможе наклеїти її на свій автомобіль і/або сфотографуватися з нею та викласти в Instagram або Facebook пост, що виражає підтримку цієї соціальної акції з хештегом #керуй.

Перейшовши за хештегом #Керуй можна прочитати історії лідерів думок і звичайних людей про те, чому вони підтримують акцію.

Детальніше про акцію можна дізнатись на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *