ОСТАННІ НОВИНИ

Командувачем ОК «Захід» призначили бригадного генерала Шведюка

Ольга Денисяка

|

Командувачем військ оперативного командування «Захід» призначили бригадного генерала Володимира Шведюка. Про це повідомили в ОК «Захід».

Генерал звернувся до військових та заявив, що прагне, аби командування стало «зразком військової досконалості та тактичної майстерності».

«Відсьогодні, маю за честь очолити, без перебільшень, одне із найпотужніших військових з’єднань Збройних Сил України. Ядро оперативного командування «Захід» – велика кількість досвідчених офіцерів, готових долати будь-які труднощі. І я вірю, що ваш потенціал як команди досягне ще більших успіхів. Я прагну до того, щоб наше командування стало зразком військової досконалості та тактичної майстерності. Разом ми зміцнимо нашу обороноздатність і продемонструємо непохитну відданість захисту нашої країни. Нам немає іншого вибору, як перемогти. І ми це зробимо», – заявив Шведюк.

Бригадний генерал Володимир Шведюк був начальником штабу одного з угруповань українських військ на східному напрямку. А до того був на посаді заступника командувача Сил територіальної оборони.

Нагадаємо, попереднього командувача ОК «Захід» Сергія Літвінова призначили заступником начальника Національного університету оборони України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *