ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській залізниці бідкаються на вандалів, що розфарбовують потяги графіті

|

Лише початку року зафіксовано 14 випадків вандалізму на Львівській залізниці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

Протягом 8-ми місяців працівниками служби приміських пасажирських перевезень виявлено 14 випадків вандалізму. Щомісяця 1 або ж й 3 вагони виявляють розмальованими фарбами у стилі графіті.
Такий вид творчості молодих людей обходиться для залізниці недешево. Для того щоб вагон повернути до звичного чистого вигляду доводиться затрачати чималі кошти. Відтак, вже у цьому році витрачено близько 60 тис. гривень незапланованих витрат та чимала кількість робочого часу працівників аби відмити фарбу.
Ще однією неприємністю, як для залізничників, так і для пасажирів, є факт того, що вагони деякий час перебувають  у депо, і це зменшує їх кількість на маршруті.
Сліз зазначити, що почастішали випадки вандалізму в серпні місяці, так протагом 22.08−28.08.17 розфарбовано 3 електропоїзда (6 вагонів на ст. Стрий, 6 вагонів на ст. Ходорів, 2 вагони на ст. Моршин) та 1 дизель-поїзд (3 вагони на ст. Сокаль).
Львівська залізниця закликає бути небайдужими та не псувати залізничного майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *