ОСТАННІ НОВИНИ

Явка абітурієнтів Львівщини на цьогорічне ЗНО є вищою ніж загалом по Україні

|

Нещодавно в Україні завершилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Всі випускники вже отримали свої результати і сьогодні, 27 червня, Львівський РЦОЯО вже підвів перші підсумки ЗНО-2017, передає Львівський портал.

За словами директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій, цьогорічне зовнішнє незалежне оцінювання пройшло успішно.

«Закінчилася перша сесія ЗНО. Львівщина має чим пишатися, ми маємо дуже вдалі результати. Ми підтвердили той рейтинг, який маємо в межах області, що не може не тішити», – сказала Л. Мандзій.

Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк запевнила, що ЗНО на Львівщині провели організовано і суттєвих проблем під час цієї сесії не виникало.

«Варто розуміти, що закінчилась основна сесія, проте ЗНО ще триває. З 3 по 12 липня буде відбуватися додаткова сесія ЗНО. Явка на основну сесію по Львівщині є вищою ніж загалом по Україні, що ще раз свідчить, що коли обирати ЗНО як державну підсумкову атестацію, то люди приходять. Загалом не з’явились випускники минулих років», – розповіла Лариса Середяк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *