ОСТАННІ НОВИНИ

«Адміністрація ЛНУ, ігноруючи думку студентів, зазіхнула на головне». Львівські студенти виходять на протест

|

У вівторок, 27 червня, у Львові на площі навпроти ЛНУ імені І. Франка відбудеться акція протесту студентів проти звільнення викладача, якого студенти окреслюють як борця із корупцією. Про це Львівському порталу повідомили організатор акції.

Як повідомляють організатори акції, 20 червня студентській спільноті університету імені Івана Франка стало відомо, що своїм таємним голосуванням “вчена рада” філологічного факультету звільнила з викладацької посади Богдана Пастуха, відомого у Львові літературознавця, фахового викладача і члена ініціативної групи, яка виникла після Майдану 2013-2014 для боротьби з плагіатом і корупцією в університеті.

«20 червня мережею прокотилася хвиля обурення – студенти, аспіранти, викладачі не лише Франкового вишу, але й далекі від його “справедливих” порядків висловлювали свою підтримку Богданові Пастуху, засуджуючи панібратську систему університету. Ця хвиля не стихає до сьогодні – і не стихне», – повідомляють студенти.

«Адміністрація ЛНУ, ігноруючи думку студентів, зазіхнула на головне – на наше право вибору. Ким ми були для них у 2014 – масовкою для фото із Майдану?», – обурюються організатори акції.

Акція стартує о 10. 00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *