ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновниця ЛОДА припинила голодування під міською радою

|

Начальниця управління інформаційної політики ЛОДА Ольга Березюк припинила голодування під стінами Львівської міської ради. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

« Я припинила голодування. Сміття і так міський голова не вивозитиме. Сенсу і сил далі голодувати немає. Лікарі обстежили і сказали, що наступна доба була би критичною», – йдеться у повідомленні.

Також вона додала, що не шкодує про два дні, які провела під стінами ратуші.

«Чи шкодую я про два дні і одну ніч під Ратушею? Ні!  Попри всі злосні коментарі у соцмережах маю реальну соціологію-80 відсотків людей, які підходили-чітко розуміють проблему. В «блокаду» люди не вірять, самі озвучували, що проблема у безгосподарності міського голови.

Ще одне важливе-міський голова геніальний. Це треба так вміти.  Всім потрібно вчитись у нього, як працювати з медіа. Він великий молодець. Не господарник, не політик, а МОЛОДЕЦЬ. Після його турботливих запитань мені хотілось цілувати йому долоні», – написала Ольга Березюк.

Окрім цього, за інформацією Варти1, припинив голодування і один з активістів УКРОПу Олександр Сироїд, який приєднався до голодування Ольги Березюк.

Нагадаємо, у вівторок, 20 червня, начальниця управління інформаційної політики ЛОДА Ольга Березюк оголосила голодування через Садового і сміття. Згодом до акції голодування Березюк приєднався «укропівець» Олександр Сироїд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *