ОСТАННІ НОВИНИ

Львів підписав договір на вивіз сміття у брикетах

|

У Львові не покидають надію таки облаштувати 5 майданчиків для пресування відходів. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак.

Так, минулого тижня мер Львова Андрій Садовий заявив в ефірі Zaxid.net, що у місті шукатимуть резеврін території, куди звозитимуть сміття.

На питання Львівського порталу, чи дійсно розглядається можливість складування відходів у межах міста Сергій Бабак відповів:

«Ми розглядаємо. Поки що в мене немає такої інформації, де можна знайти підходящу територію».

Водночас він повідомив, що місто продовжує розглядати можливість встановлення сортувальних ліній, на облаштування яких з міського бюджету виділили 97 мільйонів.

«Ви знаєте, є ухвала сесії з січня, де ми передбачили майданчики, які почали блокувати.  У нас уже є договір з одним із міст України (Тернопіль-ред.), яке готове приймати брикетоване сміття 100-120 тонн на добу. Ми  маємо розглядати розгортання  цих майданчиків для утилізації сміття. Туди мають возити або брикетоване сміття або ставити сортувальні лінії», – зазначив С. Бабак.

Нагадаємо, раніше Тернопіль категорично відмовився приймати сміття зі Львова, поки Садовий особисто не приїде до міста. А напередодні стало відомо, що львівські відходи будуть пресувати і возити на Тернопільщину. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *