ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні зловили чоловіка, який у центрі Львова розбив каменюкою лобове скло таксі

|

Патрульні затримали чоловіка, який, розбивши каменюкою лобове скло автомобіля, намагався втекти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні вночі на площі Івана Підкови екіпаж помітив людей, які біжать в напрямку вулиці Гнатюка. Раптом один з чоловіків почав подавати жести руками, аби патрульні зупинилися. Він повідомив, що невідома особа пошкодила його автомобіль, а саме каменюкою розбила йому лобове скло і почала втікати в раніше згаданому напрямку. Інспектори прийняли рішення його наздогнати.

Зупинивши втікача, йому повідомили, про вчинення ним адміністративного правопорушення. Чоловік почав поводитися агресивно, розмахувати рукам. Інспектори одягнули на нього кайданки. Тоді, він почав падати на коліна і кричати, що йому погано. На місце викликали швидку допомогу. Лікар повідомив, що громадянин не потребує госпіталізації. Порушник далі поводився агресивно. 42-річного громадянина доставили у Галицький відділ поліції, де чоловік знову почав вимагати медичної допомоги і цього разу медики повідомили, що з чоловіком все гаразд. Патрульні написали вмотивований рапорт і передали чоловіка слідчим.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *