ОСТАННІ НОВИНИ

День Героїв у Львові: масштабна хода пройшла вулицями міста

|

Сьогодні, 28 травня, вулицями Львова пройшла хода ветеранів та громадськості міста з нагоди відзначення Дня Героїв, передає кореспондент Львівського порталу.

Ропочався марш біля пам’ятника Тарасові Шевченку. У ході взяли участь представники патріотичних, ветеранських та волонтерських організацій, учасники АТО, родини Героїв Небесної Сотні, медики Майдану та учасники Революції Гідності, молодіжні громадські організації, ліцеїсти, школярі та студенти.

Учасники заходу несли два стяги – синьо-жовтий і червоно-чорний та транспаранти з гаслами: «Слава Україні! Героям слава!», «Хто не знає свого минулого-той не вартий майбутнього», «За нами Бог і з нами перемога!».

«Сьогодні ми згадуємо Січових Стрільців, воїнів УПА, Героїв Майдану та бійців, які зараз борються за нашу країну на Сході. Такою ходою ми розказуємо про цих героїв нашим дітям та внукам. Нам потрібно знати своє минуле і ним гордитися, адже без минулого немає майбутнього », – розповів учасник ходи львів’янин Іван.

Завершився захід біля пам’ятника Степанові Бандері, де хори з 20-ти районів області виконали Національний Гімн України під музичний супровід оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Також виступила дівчинка, чий батько загинув у зоні АТО. Опісля відбулась мистецька частина.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *