ОСТАННІ НОВИНИ

«Євробачення» в Києві пройшло бездоганно, - керівник конкурсу

|

Керівник пісенного конкурсу Євробачення Ян Ола Санд також відзначив надзвичайно високий рівень організації конкурсу в Києві. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

«Кожного року ми маємо якісь певні зауваження чи скарги: чи то транспорт, чи логістика, безпека, чи інші аспекти. Але “Євробачення” в Києві пройшло бездоганно. Ми не мали жодних проблем. З українського боку все було організовано на найвищому рівні», – зазначив Ян Ола Санд.

« Попри побоювання скептиків щодо можливих загроз, я гордий тим, що ми зробили цю прекрасну подію. Ніхто не зміг зупинити нас», – зазначив Петро Порошенко.

Він також висловив сподівання, що тисячам іноземних гостей, які в ці дні відвідали Київ, сподобалася як організація самого конкурсу, так і гостинність нашої столиці.

Президент також відзначив величезну роботу з підготовки, організації та проведення пісенного конкурсу на належному рівні.

«Це не лише питання дизайну чи творчих рішень, а також питання забезпечення безпеки для учасників та гостей. Я дуже радий, що нам вдалося все організувати на високому рівні. І це дало можливість нашим гостям почувати себе комфортно. Тисячі людей працювали над тим, щоб створити позитивний імідж України. І мені, видається, нам це вдалося зробити», – сказав Петро Порошенко.

«Попри російську агресію та російську окупацію, українці та українська влада показали свою гостинність і зробили все від них залежне, щоб організувати по-справжньому прекрасну подію», – сказав Президент та подякував співачці Джамалі за те, що вона привезла «Євробачення»  до України.

Фото: Факти – ICTV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *