ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОР заговорили про жахливу ситуацію із забезпеченням військкоматів приміщеннями у Львові

|

Депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський під час сесійного засідання 11 травня підняв проблему забезпечення приміщеннями військових комісаріатів у Львові. Про це йдеться у його запиті, передає з сесійної зали кореспондент Львівського порталу.

«Не секрет, що злочинний режим Януковича зробив все, щоби знищити Українське військо – ліквідував військовий облік, руйнував кадровий, господарсько-технічний потенціал ЗСУ, в тому числі військових комісаріатів. З 2014 року довелося фактично з нуля відновлювати роботу військових комісаріатів, як в частині особового складу, так і в частині повернення та облаштування приміщень. В структурі ЛОВК у 2015 році додатково створено 10 районних військових комісаріатів. В районах області стан забезпеченістю приміщеннями виглядає дещо краще, а в Львові як з районними комісаріатами (там де було два зараз розміщено чотири військкомати  в одному приміщенні на вулиці Батуринській,2), так і з обласним комісаріатом (потребує негайного ремонту) є проблеми.

В той же час на балансі Львівської міської ради з 2007 року знаходиться приміщення колишнього Галицького РВК Львова на вулиці Каліча Гора,5, яке забезпечене всіма необхідними комунікаціями та інженерними мережами», – йдеться у запиті Петра Жукровського.

Зважаючи на значну соціально-патріотичну значимість цього питання, закликав міського голову Львова Андрія Садового виділити приміщення на вулиці Каліча Гора, 5 в Львові для Галицько-Франківського районного комісаріату, що, за його словами, розвантажить роботу інших РВК у Львові на вулиці Батуринській, 2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *