ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентували книгу Євгена Магди «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи»

|

Вчора, 25 березня, у Львові презентували книгу політичного експерта і доцента НТУУ КПІ імені Сікорського Євгена Магди «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи», яка присвячена досить актуальній проблемі – гібридній агресії з боку Росії, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами автора книги Євгена Магди, завданням книги – показати Європі сутність гібридної агресії

«Ця книжка стала логічним продовженням першої книжки «Гібридна війна: вижити та перемогти», яка вийшла 2 роки тому і стала достатньо помітною в Україні.  Чому я писав про гібридну агресію? Тому що я вважаю, якщо ми хочемо транслювати свій досвід, а він в Україні є неабияким, протидії гібридній агресії, то ми повинні говорити з Європою тією мовою, яку вони можуть чути та розуміти. На жаль, зараз ми не можемо сподіватися від усіх європейців, що вони вірять в те, що в Україні йде війна.

Нам потрібно транслювати наш досвід на ті країни,які зацікавлені в тому,щоб вони могли дізнатися правду про те, що відбуваються в нашій державі та які переживають не за Україну, а за власну долю. Адже, ця війна може торкнутися і їх. Це насамперед країни Балтії,  Польща, Румунія, Білорусь та Молдова. Чому уроки? Тому що Україна, за час активної фази гібридної війни,  вже навчилася багатьом речам і вже може навіть робити певні висновки», -розповів він.

Також автор додав, що книга випущена російською та українською мовою та до літа планується, що вона вийде і англійською мовою.

Фото: Гал-інфо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *