ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовник «Знесіння» оскаржує арешт ділянки. Львів’ян кличуть не бути осторонь

|

У Львівському апеляційному господарському суді (вул.Личаківська 81). 27 березня л 11.40 год. забудовник «Архібуд» намагатиметься скасувати арешт земельної ділянки у парку «Знесіння», аби продовжити там будівельні роботи. Про це повідомляють активісти спільноти «Врятуй Знесіння» у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Сьогодні нам поставили апеляційний суд на 27 березня. Забудовник хоче скасувати арешт ділянки. Зрозуміло тепер, чому вони так затягували перші два слухання (останнє буде 31 березня). Хочуть показати судді, що апеляція буде за них, таким чином створюючи на неї тиск. Нам зараз буде дуже важливо мобілізувати по максимуму людей на апеляцію. Бо без арешту ділянки наше блокування буде незаконним і ми втратимо фізичну присутність. Просимо всіх планувати собі ранок понеділка 27 березня і агітувати сусідів, родичів та всіх небайдужих львів’ян!», – йдеться у повідомленні активістів.

Нагадаємо, що минуле судове засідання по суті справи закінчилось «нічим». Активісти переконані, що суд навмисне затягують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *