ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли Харківщину. Є загиблий та поранені

Наталія Жолинська

|

Від початку доби, 6 жовтня, російські окупанти декілька разів обстрілювали населені пункти Харківської області, використовуючи дрони та артилерію. В результаті обстрілів загинула одна людина, ще троє – отримали поранення. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, близько 11:20 агресор із застосуванням дрона поцілив по селищу Борова Ізюмського району, внаслідок чого загинув 56-річний цивільний чоловік.

Близько 8:30 російські війська вдарили з FPV-дрона по Купʼянську, в результаті чого пошкоджено приміщення магазину та автомобіль. Поранень зазнали двоє мирних мешканців. 40-річного чоловіка ушпиталено, ще один постраждалий чоловік, якому 68 років, від госпіталізації відмовився.

Орієнтовно о 13:20 окупанти знову вдарили по Купʼянську, цього разу – з артилерії. Тілесні ушкодження отримав 54-річний чоловік.

Окрім цього, близько 03:00 війська РФ касетними боєприпасами обстріляли село Новоосинове. Пошкоджень зазнали житлові будівлі, господарчі споруди та автомобілі.

Правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України). 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *