ОСТАННІ НОВИНИ

Через збій у системі знову зупинили роботу пункти пропуску на кордоні із Польщею

Андрій Котенський

|

Вечері 5 жовтня, через збій у роботі бази даних Республіки Польща зупинили пропуск траспотних засобів на частині пунктів пропуску українсько-польського кордону, повідомляє Львівський портал.

За інформацією польської сторони, у п/п «Ягодин – Дорогуськ» та п/п «Устилуг – Зосин» було призупинено рух автотранспорту на виїзд та на в’їзд.

У пунктах пропуску «Шегині-Медика» і «Краківець-Корчова» не здійснювали оформлення транспортних засобів у напрямку «виїзд з України». Вʼїзд в Україну був доступний лише для легкових авто.

Збій в роботі системи вдалося ліквідувати лише на ранок неділі, 6 жовтня.

«Станом на 09.50 год відновлено роботу бази даних Республіки Польща: пропуск транспортних засобів через кордон здійснюється в обох напрямках», – йдеться у повідомленні Державної митної служби України.

Раніше Львівський портал повідомляв, що збій в роботі бази даних митної служби Республіки Польща стався місяць тому, 5 вересня. Тоді було зупинено перетин кордону в обох напрямках.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *