ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовкві на території цегельного заводу знайдено велетенське сховище львівського сміття

|

Сьогодні, 11 січня, на території Жовківського цегельного заводу було виявлено тонни львівського сміття, що завозиться туди ще з 2016 року. Про це Львівському порталу повідомив депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський.

5

За його словами, сміття на місце непрацюючого заводу завозиться е з грудня.

«Мені зателефонували мешканці сказали, що вже з грудня один яр на території заводу повністю засипаний сміттям. У інший, за повідомленням очевидців, лише за вчорашній день, скинули щонайменше три контейнеровози і розрівняли сміття трактором. Вони викопували звідти глину і засипали сміття…», – повідомив він.

6

За словами депутата, у смітті знайдено безліч чеків та інших доказів львівського походження.
«Ми з моїм помічником пройшли цими кар’єрами і побачили, наскільки все засипано. Ми почали досліджувати і у  смітті знайшли чеки, документи зі Львова», – наголосив він.

4

Цікаво, що, за словами місцевих жителів,  завезення сміття відбувалось не без відома його керівництва.

«Завод не працює. Але фактично він діючий, і кажуть, що не без дозволу дирекції заводу це було зроблено…», – додав І. Муравський.

3

«Звертаємось до ГУ Національної поліції у Львівській області, Прокуратури Львівської області, СБУ у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області із вимогою негайно відреагувати на правопорушення», – заявив співрозмовник.

1

Фото і відео: Ігор Муравський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *