ОСТАННІ НОВИНИ

Гектар землі потрібен «Львівспецкомунтрансу» для «виробничих потреб»,- мерія

|

Земельна ділянка на вул. Шевченка, 327г, яку пропонують виділити для ЛКП «Львівспецкомунтранс», буде використовуватись для виробничих потреб підприємства, будівництво будь-якого сміттєсортувального комплексу на цій території не можливе. Про це повідомляє прес-служба міськради Львова.

львівспецкомунтранс

Як повідомили в ЛКП «Львівспецкомунтранс», підприємство просить про закріплення земельної ділянки площею 0,97 га на вул. Шевченка, 327г для своїх виробничих потреб. Для яких саме = не повідомляють.

«Інформація про закріплення 30 га, яку поширюють в Інтернеті, не правдива. На ділянці на вул. Шевченка, 327г розташовані приміщення, які комунальне підприємство планує задіяти для виробничого призначення. Будівництво сміттєпереробного заводу на цій ділянці не можливе. Відтак, громадськість просять не піддаватись на провокації та не поширювати не правдиву інформацію», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, мешканці Левандівки, вулиці Шевченка, Рясне та Білогорщі збираються у четвер, 1 грудня, пікетувати міську раду Львова.

Нагадаємо, під час засідання сесії міської ради Львова 10 листопада 2016 року на розгляд депутатів було винесено питання про виділення 10 га землі ЛКП «Львівспецтранс» на вул. Шевченка, 327 г під сміттєпресувальні лінії. Тоді депутати це питання перенесли.

Згодом у Львові відбулись громадські слухання з цього приводу і мешканці прилеглих територій висловилися проти будь-яких сміттєвих конструкцій поряд із їхніми помешканнями.

У порядку денному на 1 грудня з’явилось питання про виділення тепер вже меншої ділянки “Львівспецкомунтранс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *