ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівтеплоенерго» розповіли, як «вибивають» борги з мешканців

|

Якщо споживач не оплачує платіжки за теплоенергію впродовж трьох місяців, то «розбиратися» з такими порушниками буде суд. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила прес-секретар «Львівтеплоенерго» Ганна Пищула.

тепло

За її словами, у Львові є значна кількість боржників, втім таких, що боргують протягом довгого часу, майже немає, оскільки з них стягують у судовому порядку.

«Є люди,що мають заборгованість з теплопостачання, робота проводить теплопостачальними підприємствами. Якщо заборгованість менше трьох місяців, то проводяться попередження. Якщо більше трьох місяців – «Львівтеплоенерго» подає в суд. У судовому порядку дається термін на добровільне погашення заборгованості. Якщо  ні,то працює виконавча служба, яка стягує борг чи з заробітної плати, чи видів доходів ,які є у мешканців»,- повідомили у «Львівтеплоенерго».

Додамо, що ЛКП «Львівтеплоенерго» має право арештовувати квартири львів’ян та продавати їх на торгах, якщо заборгованість за теплоенергію становитиме більше десяти мінімальних зарплат.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови, з 11 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон.

Учора повідомлялось, що 98,5% мешканців міста отримують тепло. Сьогодні стало відомо, що 36 будинків досі не отримують тепло.

Нагадаємо, 10 жовтня опалення запустили у освітні заклади та лікарні Львова.

Про те, у скільки обійдеться львів’янам та мешканцям області тепло у домівках Львівський портал писав у статті:“Зима-2016: скільки доведеться викласти за тепло та газ, і як з цим жити?”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *