ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді на вокзалі затримали «вгашену» матір з немовлям на руках

|

Працівники Червоноградського відділу поліції притягнули 30-річну мешканку Сокальського району до адміністративної відповідальності за розпивання спиртних напоїв з немовлям на руках. Окрім того вирішується питання про вилучення у неї 10-місячної доньки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

вокзал в Червонограді

 

У Червоноградський відділ поліції 1 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від працівника залізничної станції міста Червоноград про те, що на території залізничної станції невідомі особи розпивають спиртні напої.

На місце події виїхав наряд групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці виявили на вокзалі 30-річну мешканку одного з сіл Сокальського району, котра разом з безхатченками розпивала спиртне, тримаючи на руках свою 10-місячну дитину. І мати, і дитина були одягнені у брудний одяг, при цьому жінка ледь трималась на ногах.

У приймальному відділенні Червоноградської міської лікарні жінку освідчили на стан алкогольного сп’яніння, а дитину було поміщено в дитяче відділення тієї ж лікарні. Під час огляду педіатр діагностував у немовляти гострий риніт, було прийнято рішення про поміщення її у дитяче відділення для надання медичної допомоги. Матір дівчинки до цього часу у лікарні не з’явилася.

На жінку працівники поліції склади адміністративний протокол за ст.178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв узаборонених законом місцях або поява у громадських місцях у нетверезому стані).

На даний час  вирішується питання про притягнення матері малолітньої дитини до відповідальності, а також, можливо, вилучення у неї дитини, оскільки існує загроза життю і здоров’ю немовляти при спільному проживанні з матір’ю.

Фото: www.skyscrapercity.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *