ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська митниця встановила мільярдний рекорд

|

Вперше у своїй історії Львівська митниця за місяць перерахувала до Держбюджету України мільярд гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

митниця

У вересні цього року митниця перерахувала до Держбюджету податків та зборів у сумі 1 016,3 млн.грн., що на 21,5% , або на 179,8 млн.грн. більше, ніж у вересні минулого року (та на 13,8% , або на 123,1 млн.грн. більше, ніж у серпні поточного року).

Прогнозний показник дохідної частини Державного бюджету України виконано на 131,6%. , перевиконання становить 244 млн.грн., що дозволить залучити на поточний ремонт автомобільних доріг загального користування близько 120 млн.грн., що на 58% або 44 млн.грн. більше, ніж у серпні цього року.

З початку року митниця  перерахувала  до бюджету 6 839,8 млн.грн. митних платежів. Бюджетні завдання виконано на 101,5%.

«Досягти таких результатів Львівська митниця змогла передусім активній роботі у напрямі сприяння зовнішньоекономічній діяльності суб’єктів господарювання. Не менш важливим чинником є активна робота щодо протидії контрабанді. Багато «бізнесменів» зрозуміло, що краще чесно ввозити і здійснювати митне оформлення  товарів, аніж шукати контрабандні канали», – зазначив керівник митниці Віталій Черкунов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *