ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники «змилостились» над львів'янами і сьогодні виїхали на маршрути

|

Вчора, 31 серпня, о 18. 00 год відбулась друга нарада в ЛМР за участі чиновників, керівників АТП, активістів ГО «Розвиток Громади» та представників профспілок приватних перевізників. Перевізники вирішили зробити крок назустріч мерії і сьогодні, 1 вересня, виїхали на свої маршрути. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ГО «Розвиток Громади».

маршрутка

 

Перевізники пропонували низку тимчасових механізмів врегулювання перевезення пасажирів-пільговиків. Частину з них керівник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич назвала неправомірними і такими, на які міська рада не піде. Натомість ще кілька варіантів вирішення цієї проблеми були прийнятними. Зараз чиновники їх опрацьовують. Перевізники вирішили зробити крок назустріч мерії і сьогодні, 1 вересня, виїхали на свої маршрути.

В той же час 1 вересня має засідати депутатська комісія разом із учасниками вчорашньої наради, щоб визначити єдиний тимчасовий метод впорядкування проблеми з пільговими категоріями пасажирів. Перевізники, які останні два дні проводили акцію протесту «За безпеку та якість перевезень», запросять на збори представників організацій пільговиків, щоб узгодити цей оптимальний механізм перевезення. Перевізники наголошують, що цей механізм має бути прийнятий сесією чи виконкомом міськради як тимчасовий. Він має діяти, поки мерія впроваджуватиме систему єдиного пластикового пільгового посвідчення, пільгового квитка, або ж адресної допомоги пасажирам-пільговикам. Тобто до глобального вирішення проблеми, яке дасть можливість вести чіткий облік пільгових пасажирів, зніме навантаження на кожного водія та усуне усі «липові» посвідчення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *