ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд затвердив «список Савченко» і передав його Турчинову

|

Кабмін схвалив і вніс на розгляд Ради національної безпеки і оборони України пропозиції щодо застосування обмежувальних заходів до фізичних осіб, причетних до протиправних дій щодо української льотчиці Надії Савченко. Про це повідомляє Українська правда.

spusok

Згідно з розпорядженням, перелік осіб, до яких український уряд пропонує застосувати персональні санкції, розміщений у додатку, передбаченому “для службового користування”.

На розгляд РНБО буде винесено питання щодо оприлюднення списку таких осіб, а також щодо терміну застосування санкцій та інформування осіб про застосування до них санкцій.

Кабмін у свою чергу доручив Міністерству закордонних справ після набуття чинності рішення РНБО про застосування санкцій поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, США та інших держав з метою розгляду ними питання про введення аналогічних санкцій.

Як зазначається в поясненні Кабміну, ухвалення відповідного розпорядження «сприятиме подальшій синхронізації політики України та іноземних партнерів у питанні запровадження спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів у зв’язку з агресією Російської Федерації проти України і тимчасовою окупацією АР Крим».

Фото: slovoidilo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *