ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин «обчистив» три квартиру в одному будинку

|

Львівській правоохоронці викрили зловмисника, що обікрав три квартири в багатоповерхівці за 9 днів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

злодій

Про першу з крадіжок у Франківський відділ поліції повідомив 32-річний власник квартири, з якої було викрадено ноутбук «Асер», вартість якого становить близько 15 000 гривень.  Сталося це, за словами потерпілого, 27 лютого у проміжок часу між 11.30 та 12.30.

Того дня у тому ж самому будинку невідома особа обікрала квартиру 40-річного приватного підприємця, яка знаходиться у іншому під’їзді. Злодій побував там між 15.30 та 16.30 і виніс звідти перфоратор, два шуруповертита зарядні пристрої. Сума заподіяних збитків склала майже 14 000 гривень.

До третьої квартири злодій проник 6 березня. З неї було викрадено ноутбук «FUJITSU» вартістю понад 6 000 гривень, який належав 29- річному львів’янину.

Як з’ясували правоохоронці, всі ці крадіжки скоїв раніше судимий 29- річний львів’янин.

За цими фактами розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *