ОСТАННІ НОВИНИ

Матч за шахову корону офіційно розпочато. Триває перша партія

|

Сьогодні, 2 березня, о 15.00 у Палаці Потоцьких у Львові стартувала перша партія Чемпіонату за шахову корону. Перший хід білими фігурами зробили міський голова Львова Андрій Садовий та одна з найперспективніших юних шахісток Львова, 6-річна Калина Фурманова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

матч, шахи1

матч, шахи2

Хід робили, звісно ж, за порадою Марії Музичук, яка отримала право грати білими фігурами у перших чотирьох партіях під час жеребкування.

матч, шахи

матч, шахи3

Усі, хто не зможе потрапити на шахові поєдинки Чемпіонату світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою Марією Музичук та претенденткою на шахову корону Хоу Іфань, зможе он-лайн спостерігати за шаховою партією на офіційному сайті ФІДЕ за посиланням. Трансляція почалася із плановою 30 хвилинною затримкою, як засіб проти можливого шахрайства.

матч, шахи4

матч, шахи5

Нагадаємо, це вперше за всю історію незалежності України у Львові відбувається найвизначніша шахова подія – Матч за звання чемпіонки світу з шахів. За шахову корону змагаються чинна чемпіонка світу українка Марія Музичук та претендентка китаянка Хоу Іфань.

матч, шахи6

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *