ОСТАННІ НОВИНИ

Як львів'яни святкували День Соборності України

|

Сьогодні, 22 січня, на проспекті Свободи поблизу пам’ятника Шевченку відбувся флешмоб до Дня Соборності України, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_0938

Усім, хто проходив повз пам’ятник Шевченку, волонтери дарували жовто-блакитні кульки. Люди писали на кульках побажання для України.

DSC_0944

DSC_0978

Найчастіше люди бажали миру для нашої держави.

«Мир – це все, що нам наразі потрібно. Нехай хлопці повернуться додому живими, а з іншим ми впораємось», – ділиться львів’янка Оксана.

Також львів’яни писали «щоб не було корупції», «щоб громадяни стали свідомими», «щоб кожен захотів щось змінити» та багато інших.

DSC_0955

DSC_0975

Згодом усі кульки з побажаннями одночасно вирушили у небо. Учасники флешмобу сподівається, що їхні послання дійдуть до небесної канцелярії.

«Такі заходи – надзвичайно важливі. Сьогодні нам потрібно об’єднатися, аби встояти перед агресором, подолати багато перешкод. День Соборності – це особливе свято для кожного українця. Кожна людина унікальна, кожен має свої погляди та переконання, але усі ми живемо в одній країні, тому треба знайти спільний знаменник та рухатися вперед», – переконаний львів’янин Роман.

DSC_0985

DSC_1001

В кінці флешмобу учасники взялися за руки та утворили живий ланцюг, який став символом соборності та єднання українців.

DSC_1008

Фото: Ярослав Сиваківський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *