ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині загинули військові

|

У вчорашній ДТП на Львівщині загинуло двоє молодих військових із Самбірської військової частини А 3817. Про це в коментарі Львівському порталу повідомив речник Західного регіонального медіа-центру Міноборони у Львові Олександр Поронюк.

170

За словами О. Поронюка, велика трагедія, що двоє молодих військових інженерів, які були учасниками бойових дій на сході України (учасниками АТО – ред.), загинули в ДТП на Львівщині.

171

За даними місцевих ЗМІ, внаслідок аварії загинули 24-річний водій легкового авто Михайло Лукащук, уродженець міста Коломия Івано-Франківської області, що перебував на посаді командира роти розгородження у званні старшого лейтенанта, та його 23-річний пасажир, Віктор Капула, уродженець Тульчина Вінницької області, що перебував на посаді командира інженерно-мостобудівельної роти у званні старшого лейтенанта.

172

За попередньою інформацією від прес-служби управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції Львівщини, керманич легковика «Mercedes-Benz», 24-річний мешканець Самбора, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та вчинив зіткнення з вантажівкою «DAF», що прямувала у тому ж напрямку. За кермом цього автомобіля був 54-річний житель Тернопільщини.

Учора Львівський портал повідомляв, що на Львівщині зіткнулися легковик і вантажівка. У ДТП загинуло двоє молодих чоловіків.

Фото: відділ Превентивної діяльності Національної поліції у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *