ОСТАННІ НОВИНИ

Іспанія відправила збірну України у плей-офф

|

Збірна України видала найкращий свій матч у відборі на Євро-2016. Але так і не спромоглася забити бодай голу титулованим іспанцям, 1:0 на користь фурії рохи. Тепер, щоб потрапити до Франції нам потрібно перемагати в плей-офф.

71056662

Українці на “Олімпійському” відразу пішли на ворота збірної Іспанії, у складі якої, не вийшло відразу кілька основних гравців, і вже в самому дебюті Руслан Ротань міг виводити українську дружину вперед, але не дотягнувся до м’яча.

Пізніше той таки Ротань, Гармаш, Кравець, Коноплянка, Ярмоленко … Кожен з них міг сьогодні розпечатати ворота Давіда де Хеа, але голкіпер МЮ творив чудеса в «рамці», витягуючи, здавалося, мертві м’ячі.

Відповів міні-дивом і наш Андрій П’ятов, який зіпсував Фабрегасу 100-й, ювілейний матч за збірну. Воротар “Шахтаря” парирував пенальті від іспанця, але до того моменту наші вже”горіли” 0: 1. “Червоні” елегантно обігрались у штрафному України та Гаспар забив у порожні ворота.

Шансів змінити рахунок було багато, але на жаль. Не допоміг і виручав до цього забивний Євген Селезньов, який вийшов на поле лише на 85-й хвилині. У шостий раз наша команда гратиме плей-офф великого футбольного форуму (вдруге плей-офф Євро). Поки жодного разу ми не проходили далі.

Фото: barcaman.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *