ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують новий технотрилер від Кідрука

|

Сьогодні, 23 вересня,  відомий український письменник Макс Кідрук представить у Львові у Першому українському театрі для дітей та юнацтва свою нову книгу під назвою «Бот: Ґуаякільський парадокс». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

90654

Цей роман є продовженням першого українського технотрилера «Бот: Атакамська криза», перекладеного російською та польською мовами.

Автор поділиться з читачами подробицями про створення сюжету сиквелу, а також проллє світло на те, чого очікувати від наступного роману.

«Колишній програміст, киянин Тимур Коршак, найманець Хедхантер та психіатр Лаура Дюпре вирушають до Еквадору на пошуки психоістоти, яка підпорядковує свідомості жителів Ґуаякіля, спричиняючи напади жорстокості. У місті Тимура переслідують юрми людей із налитими кров’ю очима. Він здогадується, що психоістота шукає його – програміста, щоб зберегти себе як вид, але не може зрозуміти, як ВОНО заразило таку кількість людей?», – інтригують у передмові читачів.

Довідка:

Макс Кідрук – відомий український письменник та мандрівник. З-під його пера вийшло вже більше десятка художніх книжок, серед яких – тревелоги, технотрилери і публіцистика. Романи автора відзначені преміями імені А. Малишка, конкурсу «Коронація слова», а також «Книга року» від журналу «Кореспондент».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *