ОСТАННІ НОВИНИ

Невдалий обгін на трасі біля Дрогобича завершився смертельною ДТП

Наталя Дуляба

|

Біля Дрогобича водій легковика, здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в інше авто. Він загинув, ще троє людей травмовані. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у понеділок, 22 квітня, орієнтовно о 17:50 між селами Нове Село та Верхні Гаї, що біля Дрогобича. Тут на дорозі Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий зіткнулись дві «Шкоди».

Як попередньо встановили правоохоронці, 58-річний дрогобичанин за кермом Skoda Rapid, виконуючи маневр обгону попутних автомобілів, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у Skoda Super B під керуванням 39-річного мешканця Дрогобича.

Керманич Skoda Rapid, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні.

Водій Skoda Super B і його пасажир, 30-річний житель Дрогобича, а також пасажирка Skoda Rapid, 45-річна дрогобичанка, теж отримали травми, їх ушпиталили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав терміном до трьох років або без такого.

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *