ОСТАННІ НОВИНИ

Аграрії Львівщини отримали понад шість мільйонів гривень

|

На допомогу аграріям Львівської області виділено понад шість мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

2 аграрний бізнес

 

У 2015 році на фінансову підтримку через механізм здешевлення кредитів для аграріїв Львівщини з державного бюджету виділено 6,5 мільйона гривень. Ще півмільйона гривень виділив Департамент агропромислового розвитку ЛОДА.

«На регіональному рівні також здійснюється фінансова підтримка аграріїв. Зокрема, на виконання обласної Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області у 2015 році з обласного бюджету виділено 6 млн. грн. Ці кошти можна скерувати на фінансування наступних заходів: розвиток насінництва, органічного виробництва, галузі тваринництва, рибництва, підтримку сільськогосподарських кооперативів, фінансово-кредитне забезпечення», – зазначила директор департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз.

Аграрії Львівщини, які планують одержати фінансову підтримку для розвитку бізнесу, можуть звернутися до департаменту агропромислового розвитку та подати заявку.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *