ОСТАННІ НОВИНИ

Фільм про українську революцію увійшов до десятки номінантів на міжнародному артфестивалі

|

Перший повнометражний фільм об’єднання документалістів #BABYLON’13 «Сильніше, ніж зброя» потрапив до 10 фільмів-номінантів 7-го Міжнародного лондонського артфестивалю «Passion For Freedom», що відбудеться з 21 по 26 вересня 2015 року. Про це повідомила Національна спілка кінематографістів України.

1441964821

Фестиваль «Passion For Freedom» («Пристрасть до свободи») – це потужний щорічний міжнародний форум, що збирає найяскравіших кінематографістів, художників, літераторів з усіх куточків світу, які своїми творами виступають проти насильства, диктатури й брехні. За задумом організаторів фестивалю, презентовані твори мають відповідати на три ключові питання: «Що таке свобода?», «Наскільки легко її втратити?», «Як важко її повернути?»

Місцем проведення 7-го Міжнародного лондонського артфестивалю «Passion For Freedom» стане Mall Galleries – одна з найкращих галерей у самому серці Лондону. Крім фільмів на нагороди також номіновано 57 художників, 6 письменників і 6 журналістів.

Прем’єрні покази документальні стрічки «Сильніше, ніж зброя» відбулися з 27 листопада по 21 грудня 2014 року у 20 містах України, а 22 січня 2015 року фільм вийшов у кінопрокат.
28 травня 2015 року на церемонії нагородження премією Національної спілки кінематографістів України найкращим фільмам «Сильніше, ніж зброю» було визнано Найкращим неігровим фільмом 2014 року.

У вересні 2015 року покази «Сильніше, ніж зброї» проходитимуть у київському кінотеатрі українського фільму «Ліра».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *