ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий капітулював з проханням до Бога про розум

|

2008-02-07-p1610356Міський голова Львова Андрій Садовий під тиском людей, які увірвалися на засідання сесії міськради, підписав ухвалу щодо офіційного закріплення земельної ділянки садово-городньому кооперативу «Червона калина». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу з сесійного залу ЛМР.

Мер повідомив, що вже встиг проконсультуватися з юристами міськради і пообіцяв, що до наступного пленарного засідання будуть внесені необхідні зміни до генплану.

Після цього він підписав документ й продемонстрував його присутнім, водночас промовляючи: «Господи Боже мій, дай більше розуму».

Отримавши бажаний підпис, представники садово-городнього кооперативу «Червона калина» пішли геть з сесії.

Як інформував Львівський портал, сьогодні люди увірвалися на засідання сесії Львівської міської ради, вимагаючи підписати згадану ухвалу.

За їх словами, вони понад п’ять років намагаються добитися від місцевої влади, щоб за ними офіційно закріпили земельну ділянку, якою вони користуються вже 27 років.

Раніше депутати проголосували за виділення кооперативу цієї ділянки, але попросили міського голову ще внести деякі зміни до генплану, без яких ухвала не буде діяти.

Ілюстрація: ЗІК

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *