ОСТАННІ НОВИНИ

Убито ватажка луганських бойовиків Мозгового – ЗМІ

|

1432405928-8546-aleksey-mozgovoy-foto-s-sayta-boevikov

Терористична організація «Луганська народна республіка» заявляє про вбивство ватажка бандитського формування «Привид» Олексія Мозгового, пише УНІАН.

Як зазначається в повідомленні прес-служби «ЛНР», Мозговий загинув в результаті нападу диверсійно-розвідувальної групи на трасі «Перевальськ-Луганськ» в районі Алчевська.

За попередніми даними, автомобіль, в якому перебував Мозговий, був підірваний за допомогою вибухового пристрою, а потім обстріляний з кулеметів.

«На трасі Перевальськ-Луганськ сталося вбивство кількох людей. При виїзді «поліції» і «народної міліції» стало відомо, що одним з убитих є Олексій Мозговий. “Прокуратура порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 “вбивство двох і більше осіб. На даний момент відомо про загибель 7 осіб, але це ще не точно. Особи загиблих встановлюються», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, ватажок бойовиків Олексій Мозговий заявляв, що спекуляції на тему фашизму і антифашизму в Україні є «чистим бізнесом».

«Хороші ви мої, немає фашизму. Антифашистський рух це… Ну, знаєте, як в комп’ютерах, так? Є вірус, є антивірус. Вірус створює той, хто створює антивірус. Це все бізнес, чистий бізнес. От і все. Можна створити одну хвилю, на протидію якій створюємо іншу, заробляємо і там, і там. Все», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *